دیدار عمار حکیم با سعید خطیب‌زاده/ تاکید بر دور نگه داشتن منطقه از هرگونه تهدید پوتین: اگر زلنسکی آماده باشد، می‌تواند به مسکو بیاید/ روابط خوبی با ترامپ دارم رایزنی «اولیانوف» با مدیرکل آژانس انرژی اتمی درباره ایران «شاباک» از خنثی شدن عملیات ترور «بن‌گویر» خبر داد حمله گردان‌های القسام به ارتش اسرائیل  سفارت غنا در ایران بازگشایی شد آخرین آمار زلزله شرق افغانستان/ بیش از ۱۴۵۰ نفر جان باخته‌اند غریب‌آبادی: سفر رئیس‌جمهور به چین نقطه عطفی در دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران است سفیر ایران در دیدار با مقام انگلیسی: فعال‌سازی اسنپ‌بک غیرقانونی است وال‌استریت‌ژورنال: روسیه و چین پیش‌نویس جدیدی درباره اسنپ‌بک ارائه کردند وزیر اسرائیلی: اجازه تشکیل کشور فلسطینی را به هیچ وجه نخواهیم داد ترامپ: از پوتین ناامید هستم؛ درباره غیبتم اخبار جعلی ساختند/کانادا می‌خواهد بخشی از گنبد طلایی باشد بیانیه خانواده امام موسی صدر در پی پخش مستند BBC ترامپ: به جنایت در «خطرناک‌ترین شهر جهان» پایان خواهم داد تأکید عراق و آمریکا بر پایبندی به توافق خروج نظامیان آمریکایی

تحریم رژیم صهیونیستی از سوی ۳۰۰ دانشگاه غربی

رئیس دانشگاه بن گوریون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از زمان عملیات طوفان الاقصی بیش از ۳۰۰ مورد تحریم نظام آموزشی این رژیم از سوی دانشگاه‌های غربی و آمریکایی صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۲۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت با انتشار اظهارات دانیل چامویتز رئیس دانشگاه بن گوریون واقع در بئر السبع اعلام کرد: از روز ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بالغ بر ۳۰۰ مورد تحریم نظام آموزشی اسرائیل از سوی کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا صورت گرفته است. تحریم‌ها شامل رد مشارکت در کنفرانس‌های بین‌المللی یا لغو انتشار مقالات مشترک و همچنین لغو روابط آکادمیک اعضای دانشگاه‌ها و مراکز مطالعاتی با مؤسسات اسرائیلی و یا حتی توقف کمک‌ها و سرمایه گذاری‌ها در شرکت‌هایی که با اسرائیل همکاری می‌کنند، می‌شود.

 

حملات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان در یکسال اخیر، آموزش عالی در این رژیم را به شدت تحت تأثیر قرار داده است. به طوری که حدود یک چهارم دانشجویان و استادان به ارتش فراخوانده شده‌اند. همچنین انتظار می‌رود بودجه دانشگاه کاهش یافته و بودجه ارتش افزایش یابد.

 

کاهش کمک‌های مالی خارجی به دانشگاه‌های صهیونیستی یکی دیگر از عواقب این حملات برای رژیم اشغالگر قدس است. همچنین همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی به دلیل تحریم‌ها تحت تأثیر قرار گرفته است. پیش از این نیز پرفسور دانیل چامویتز رئیس دانشگاه بن گوریون، تأثیرات درگیری در یک سال گذشته را غیرقابل تصور توصیف کرده و گفت: حدود ۷۰ هزار دانشجو از مجموعه ۳۰۰ هزار دانشجوی این دانشگاه به ارتش فراخوانده شده‌اند. در حالی که همچنان شاهد تجدید حیات یهودی‌ستیزی، اعتراض‌های ضد صهیونیستی و فراخوان برای تحریم دانشگاه‌ها هستیم.

 

بلافاصله پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، دانشجویان و استادان صهیونیست به نیروهای ذخیره نظامی پیوستند و در نتیجه شروع سال تحصیلی به ژانویه همان سال موکول شد. تعویق برگزاری کلاس‌های دانشگاهی به دلیل فراخوان استادان به شرکت در جنگ، باعث شد دانشگاه‌ها به تدریس مجازی روی آورند.

 

کاهش تعداد دانشجویان بین‌الملل در ۹ دانشگاه دولتی رژیم صهیونیستی یکی دیگر از عواقب جنگ در یکسال گذشته بوده است. کارشناسان معتقدند که فضای ضد صهیونیستی در دنیای دانشگاهی احساس می‌شود.

 

از سوی دیگر بیش از ۲ هزار دانشگاه اروپایی و ۴۵ سازمان دیگر از کمیسیون اروپا خواستند تا به توافق اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی پایان دهد تا امکان مشارکت تل آویو در برنامه تحقیقاتی اتحادیه اروپا به ارزش ۲.۶ میلیارد یورو از بین برود./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار